Navigation Menu+

Köpa och beställa bilder

Köpa bilder

På varje bildsida finns information om ifall bilden finns tillgänglig, är såld eller tillhör min egen samling. De bilder som är tillgängliga går att köpa antingen av mig direkt eller via det galleri eller den utställningsarrangör som för tillfället visar bilden. Kontakta mig för pris och information om den bild du är intresserad av.

Många av mina mindre bilder finns att köpa i min shop, och en del av dessa bilder finns enbart att se där. I shoppen finns även vykort och tryck av olika slag.

 

Beställa bilder

Jag tar emot beställningar av olika typer av bilder, kontakta mig med den idé du vill ha skapad i bild så får vi se om det är något jag kan förverkliga.

 

Illustrationer

Jag tar mig an illustrationsuppdrag för företag, organisationer och privatpersoner som vill ha en idé eller text berättad eller förklarad i bild. Mina verktyg är tusch, akvarell, gouache, blyerts och andra analoga material som jag sedan översätter och levererar digitalt. Bland mina uppdragsgivare finns bland andra Atrium Förlag, Västerbottens Läns Nykterhetsförbund, Länsbiblioteket i Västerbotten, Sveriges Blåbandsungdom och studieförbundet NBV. Jag är medlem i Svenska Tecknare och följer deras avtalsrekommendationer. Kontakta mig för att diskutera förutsättningar och upplägg för ditt uppdrag.
 

Porträtt

Jag tecknar och målar porträtt från levande modell, vilket innebär att den som porträtteras kommer till min ateljé och sitter modell för det porträtt som beställs. Vi bestämmer tillsammans hur många och långa sittningar som behövs för det specifika porträtt som önskas, och jag bjuder på fika och en film att se medan jag arbetar. Priset för porträttet beror helt på vilka önskemål du har, men här nedan finner du en grundprislista. Om den person som ska porträtteras inte har möjlighet att komma till ateljén kan vi se om det går att ordna på annat vis, ett prispåslag kan då tillkomma.

Prislista porträtt

Kolteckning 20×30 cm från 2500 kr

Kolteckning 40×50 cm från 4000 kr

Kolteckning överkropp från 9500 kr

Oljemålning 20×30 cm från 5000 kr

Oljemålning 40×50 cm från 10000 kr

Oljemålning överkropp fr. 20000 kr